EU_logo
 
 
fm logo
 
 
Hajós címer
 
 
Kapos Ternero logo
 
 
KOMETA logo
 
 
FINO FOOD kft
 
 
edf demasz kicsi1
 
 
XVI kerulet logo
 
 
logo
 
 
cimer cserkut
 
 
wildhorse energy
 
 
Drava kavics es beton
 
 
zoldszigetlogo
 
Klimakorlogo 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B01 borító verzióBIODIVERZITÁS A SOROKSÁRI BOTANIKUS KERTBEN - könyvbemutató

A kiadvány az interneten keresztül is megrendelhető az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

A kötet ára: 2800 Ft plusz postaköltség, de a kötet(ek) személyesen is átvehető(k) megbeszélés szerint.

Egyúttal jelezzük, hogy Szabóky Csaba: A Soroksári Botanikus Kert Lepkéi kötet (2013-i kiadvány) is kapható 2200 Ft-ért.

Beszámoló a rendezvényről:

A Magyar Biodiverzitás-kutató Társaság, a Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar Növénytani Tanszék és Soroksári Botanikus Kertje, valamint a Szent István Egyetem Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár szervezésében mutattuk be október 18-án a BIODIVERZITÁS A SOROKSÁRI BOTANIKUS KERTBEN című kötetünket.
A művet Albert László, Benedek Lajos, Höhn Mária, Kecskés Ferenc, Köbölkuti Zoltán Attila, Lőkös László, Németh Csaba, Papp Beáta, Papp Viktor, Rimóczi Imre és Varga Nóra, mint szerzők valamint Pál-Fám Ferenc (nagygombák), Farkas Edit (zuzmók), Péter Erzberger (mohák) és Höhn Mária (harasztok) mint lektorok jegyzik.
A könyvbemutatóhoz szervesen kapcsolódott Dr. Buczkó Krisztina, a Magyar természettudományi Múzeum főmuzeológusának tanulmány-ismertetése a Retyezátban gyűjtött kovamoszatokról, mely a Studia Botanica Hungarica 47. kiadványában jelent meg.

Az eseményről az alábbi linken olvashatnak:

http://www.biodiverzitasnap.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=212&Itemid=253